دانلود رایگان ۵۱ نقشه ساختمان سه خوابه ویلایی و آپارتمانی ۳D!

حتما پلان‌های طراحی شده خودتون رو به همراه ابعاد و مشخصات دقیق زمین از طریق واتساپ به شماره ۰۹۹۰۲۲۰۱۹۶۱ ارسال کنید تا بررسی شود. امیدوارم که مطالعه این مقاله، دید تازه‌ای نسبت به اهمیت طراحی پلان ساختمان مسکونی به شما داده باشد. این فیلتر علاوه بر اینکه از ورود مستقیم و یک‌باره افراد به فضاهای عمومی و خصوصی منزل جلوگیری می‌کند، می‌تواند محل مناسبی برای طراحی رختکن، کفش‌کن، سرویس‌بهداشتی و گاهی ورودی مجزا به آشپزخانه یا نشیمن خصوصی باشد. نقشه دارای دو طبقه پارکینگ و همکف است .برای طبقه همکف سه خواب در نظر گرفته شده و مصالح به کار رفته در آن مصالح بنایی است.برای مشاهده نما زیبای این پلان اینجا کلیک کنید . نقشه طراحی شده برای این پلان در زمینی به عرض 20 و طول 25 متر مربع طراحی شده است.

  • پس از آن مشخصات و مدارک نامبرده را به واتساپ همین شماره ارسال می نمایند.
  • عموماً این مدل ساختمان‌ها به محیط خارج از ساختمان دید داشته و بیشتر از یک نما دارد.
  • اولین و شاید مهمترین نکته در طراحی نقشه ساختمان مسکونی، توجه به لکه‌گذاری پلان و جانمایی فضاهای عمومی، نیمه عمومی و خصوصی در پلان معماری است.
  • در طراحی پلان خانه های مسکونی اگر محل قرارگیری سرویس های بهداشتی و آشپزخانه نزدیک هم باشد میتوان از یک داکت برای این فضاها استفاده کرد و این کار باعث پرت نشدن فضای منزل می شود.

در بسیاری از پروژه ها به دلیل قوانین سخت گیرانه شهرسازی یا عدم صرفه اقتصادی مالکین پس از تهیه نقشه شهرداری و صدور جواز اقدام به کاهش مساحت نورگیر و افزایش بنا در زمان اجرا یا تغییر در نقشه های مهندسی می نمایند تا خواسته هایشان تامین شود. در این صورت طبق قوانین هر شهر و ماده 99 یا 100 شهرداری جریمه خلاف شهرداری باید پرداخت شود. بعد از اتمام طراحی نقشه های محاسبات سازه نوبت به طراحی نقشه های برق و مکانیک می رسد که به طور همزمان با هم پیش می روند و هیچ ارجحیتی نسبت به یک دیگر ندارند. در طراحی نقشه برق جانمایی و جزئیات سوکت های برق ، تلفن ،آنتن مرکزی ، مشخصات سیم ها ،سیستم های روشنایی و صوتی و … پرداخته می شود. در نقشه های مکانیک ،که شامل تعیین جزئیات سیستم های سرمایشی و گرمایشی،گازرسانی ،آبرسانی ،فاضلاب و … است.

صفر تا صد طراحی نقشه معماری

درست است که نور طبیعی نقش تعیین‌کننده‌ای در کیفیت فضاهای معماری دارد، ولی در برخی فضاها، نور زیاد و بیش‌ازحد می‌تواند باعث ایجاد مزاحمت و افت کیفیت فضاهای داخلی گردد. اشتباهی که اکثر معماران و طراحان جوان در هنگام طراحی نقشه ساختمان مرتکب می‌شوند، این است که در فضاهایی که به نور مستقیم دسترسی دارند، پنجره‌ها را به‌گونه‌ای طراحی می‌کنند که حداکثر سطح نورگیری را داشته باشد. این موضوع شاید برای فضایی مثل پذیرایی تا حدودی درست باشد، اما برای بسیاری از فضاهای داخلی اینگونه نیست.

طراحی پلان معماری آپارتمان مسکونی

یک سالن نشیمن به مساحت ۵۶ متر مربع در نظر گرفته شده که بر اساس نیاز و خواسته کارفرما این متراژ منظور شده . بحث حریم خصوصی و عمومی فضاها و عرصه بندی فضاهای معماری به خوبی رعایت شده و خبری از پرتی فضا هم نیست. ۲- بالکنی که در قسمت نمای اصلی و مخصوصا در قسمت پخ در ساختمان‌های سرنبش طراحی می‌شود، بیشتر جنبه زیبایی و نمای ساختمان دارد و با توجه به محرمیت کم و وجود سر و صدای زیاد و آزاردهنده و… از کارآیی آن تا حد زیادی کاسته می‌شود. بنابراین (مخصوصا اگر ساختمان در نبش گذر اصلی و شلوغ قرار دارد) بهتر است بالکن اصلی ساختمان در این قسمت طراحی نشود. زمین‌هایی با شکل‌های نامنظم و اصطلاحا زمین‌های قناس، گزینه‌های بسیار مناسبی برای طراحی پلان هستند که با کمی خلاقیت می‌توان بهترین نتیجه را در طراحی پلان چنین ساختمان‌هایی گرفت.

از سوی دیگر هزینه گرمایش و سرمایش قرنیزی بیشتر است، اما دسترسی و کارکردن با آنها در قسمت های مختلف ساختمان آسان است. موقعیت منبع گرمایش یا سرمایش و همچنین جریان هوای ساختمان نیز در این زمینه مؤثر هستند. برای مثال شومینه باید در بزرگترین فضا قرار بگیرد، یعنی جایی که می خواهید بیشتر وقت خود را در آنجا بگذرانید.

در این نقشه که در دو طبقه طراحی شده ،سازه ساختمان به صورت اسکت بتنی است.جزئیات بیشتر و نمای ساختمان را دراینجا مشاهده کنید. نقشه این ساختمان در دو طبقه طراحی شده و دارای دو طبقه جداگانه زیرزمین و همکف است . سازه این نقشه به صورت اسکلت بنایی و دسترسی به آن از سمت جنوب پلان صورت میگیرد (دسترسی سمت حیاط). انتخاب سازه آن موثر از یک طبقه بودن ساختمان و هزینه کمتری نسبت به اسکلت بتنی برای کارفرما است. سازه ساختمان اسکلت بتنی بوده و موقعیت دسترسی آن از قسمت جنوب و غرب می باشد. این نقشه منزل ویلاییدارای سطح دسترسی از شمال به عبارتی درب به ساختمان است.طراحی نقشه منزل به صورت دو طبقه و شامل زیرزمین و همکف است.

بخش هایی مانند پارکینگ و انباری ها نیز باید مطابق استاندارد ها طراحی شوند و تمام حالت های ماشین، جای دور زدن، حرکت به عقب و هر تمام حالت های دیگر را در نظر بگیرید تا افرادی که از پارکینگ استفاده می کنند در هنگام ورود، خروج و پارک کردن ماشین اذیت نشوند. برای ثبت سفارش و هر گونه انتقاد و پیشنهاد لطفا فرم مقابل را پر نمایید. مهندس نقشه بردار به جمع آوری، آماده سازی، ذخیره سازی، پردازش، مدیریت، تحلیل، تلفیق، بازیابی و انتقال داده های مکان مرجع می پردازد. سیستم های سازه های فولادی به دسته های سیستم قاب خمشی، قاب های ساده به همراه مهاربند و قاب ساده به همراه دیوار برشی، قاب خمشی به همراه مهاربند و قاب خمشی به همراه دیوار برشی بتنی، قاب خمشی به همراه دیوار برشی فولادی تقسیم بندی می شوند.

نشانه ها و علامات زیاد و متنوعی در پلان های ساختمانی وجود دارد که هرکدام معنی خاصی را به ما نشان میدهد. یک پلان جامع و کامل میبایستی در هرفضا مبلمان مخصوص به خود را دارا باشد تا درک صحیحی از فضا به کارفرما القا کند. مبلمان هر فضا میبایستی طبق استاندارد ترسیم و طبق ضوابط جانمایی شود.

لازم است که کف توالت با کف دیگر مناطق ساختمان اختلاف سطح برخوردار نباشد، تا افراد معلول و مسن‌تر بتوانند به سادگی از آن استفاده کنند. پس از آن مشخصات و مدارک نامبرده را به واتساپ همین شماره ارسال می نمایند. در تهران 60 درصد اجازه ساخت + 2 متر پیشروی در ضلع جنوب (سمت حیاط) می باشد. در زمین های مستطیل شکل که ضلع شرق و غرب با هم برابر است میبایست 60 درصد طول را جدا نماییم. عموماً این مدل ساختمان‌ها به محیط خارج از ساختمان دید داشته و بیشتر از یک نما دارد. در پایان مطالب جهت آشنایی بیشتر ,تصاویر پلان های نامبرده را میتوانید ملاحظه نمایید.